Népszerű bejegyzések

2014. július 31., csütörtök

Rák gyógyítása

Rák gyógyítása
Ezelőtt egy évszázaddal egy angol orvos véletlenül felfedezett egy elszigetelt törzset India északi részén. Hét évig élt a törzsközösség szoros körében, hogy felfedje a lakók kifogástalan egészségének titkát. 1921-ben ez az orvos minden felfedezését megjelentette egy, az Oxford Egyetem által kiadott dolgozatban.

Ez az orvos azt írta dolgozatában, hogy az illető törzs „legyőzhetetlen volt a betegségek számára.” A rákot egyszerűen nem is ismerték! Az orvos még azt is felfedezte, hogy a születéskor várható élettartam szokatlanul hosszú, megfigyelte továbbá, hogy a törzs tagjai által alkalmazott étrendnek volt egy sajátossága: túlnyomó mennyiségben fogyasztottak egy bizonyos fajta élelmiszert, amely nagyon gazdag volt tápanyagokban.

Lehet meglepetésként ér, hogy az európaiak folyamatosan a szemétbe dobják ezt a táplálékot! Hogy miért? Mert majdnem senki sem tudja, hogy emészthető, valamint az egészségre jó hatással van! Egyvalaki kivételével: a volt amerikai elnök, Bill Clinton. 2004-ben egy presztízs hírlap az Amerikai Egyesült Államokból, a Wall Street Journal, megjelentetett egy cikket Clinton furcsa étkezési szokásáról. A cikk szerint Clinton ezt a táplálékot fogyasztotta, amelyet általában a szemétbe dobtak a többiek. És lehetséges, hogy ez menti majd meg őt a ráktól, még ha nem is tud róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése